CONEIX TORTOSA

Tortosa ha estat sempre terra de diversitat i confluència de cultures i de pobles. Ciutat acaronada per les aigües de l’Ebre i envoltada d’un paisatge deliciós de muntanyes i planes. Terra privilegiada i joia escollida des dels temps dels ibers pels diferents pobles que hi ha habitat.

Coneix Tortosa

Ibers i romans, àrabs, jueus i cristians, deixaren la seva petjada en les pedres, carrers i monuments, i també en la tradició, la paraula i els cants, que ara recuperem per a dibuixar un passeig per la història i la quotidianitat d’altres temps, que no deixarà a ningú indiferent.
La visita que proposo és un recorregut per diferents èpoques i espais, que s’inicia en l’època del modernisme per a seguir caminant pel Casc Antic, transmetent la història i la quotidianitat de temps passats mitjançant la paraula i els cants lligats a les diferents èpoques de les que us parlaré.


També realitzem visites per a grups, podeu demanar més informació al telèfon 698 080 050 o bé utilitzant el formulari de contacte  situat a la dreta de la pàgina, baix mateix de la imatge

Proper esdeveniment

Compartir entrada:

Si desitja més informació, pot enviar-nos un correu mitjançant el següent formulari:

5 + 3 = ?